Golfen in Florida BESCHIKBAARHEID CHECKEN

Bungalow florida, bungalow huren florida

Bungalow Florida

Start uw Virtual tour

 

Bungalow Florida huren? Onze bungalow in Florida biedt plaats aan 8 personen. De kamers zijn ruim, de binnenruimte is comfortabel en luxe ingericht. Ook heeft onze bungalow in Florida een fantastisch zwembad. Onze bungalow huren in Florida? U vindt de prijzen transparant op deze website vermeld staan. Florida is dé locatie voor een geweldige gezinsvakantie!

Ideale uitvalsbasis

Kinderen kunnen watersporten beoefenen, zoals surfen, duiken en zwemmen. En wat te denken van de vele bekende pretparken? De pretparken van deze Amerikaanse staat hebben internationale allure. Natuurlijk zijn ook de natuurparken een bezoekje meer dan waard. Waarom wilt u een bungalow huren in Florida? Waar u ook van houdt, onze luxe bungalow is de ideale uitvalsbasis voor al uw activiteiten!

Uitstapjes maken in Florida

Daar zit u dan in uw lekkere vakantie bungalow in Florida. De grote vraag is dan: wat zullen we vandaag eens voor leuks gaan doen? We kunnen ons niet voorstellen dat u zich in Florida gaat vervelen. Neem alleen al de enorme hoeveelheid prachtige stranden die zich in deze staat bevinden. Deze vindt u al praktisch om de hoek bij uw bungalow in Florida, maar u kunt er ook voor kiezen om naar badplaats bij uitstek Daytona Beach te rijden. En als u op het strand weer helemaal bent bijgekomen, breng dan bijvoorbeeld eens een bezoekje aan de Everglades. Dit unieke nationale park herbergt bijzondere flora en fauna, waar de Amerikaanse krokodil en Florida panter slechts twee voorbeelden van zijn.

Met het gezin op stap in Florida

Gaat u met uw hele gezin onze bungalow huren in Florida, dan is Orlando een stad die u zeker aan moet doen. Hier bevindt zich namelijk Walt Disney World, een enorme verzameling pretparken, waaronder The Magic Kingdom, EPCOT, Animal Kingdom en de waterparken Typhoon Lagoon en Blizzard Beach. Ook in de buurt vindt u andere grote pretparken als Universal Studios en SeaWorld. Gaat u onze bungalow huren in Florida, dan zit u ook goed als u fantastische steden als Miami, Jacksonville en Tallahassee wilt bezoeken. Hier kunt u shoppen en Amerikaanse cultuur opsnuiven.

 

Contact info: Telefoon nr. 0485.343528 of Mobiel 0643.878089