Golfen in Florida BESCHIKBAARHEID CHECKEN

Vakantievilla florida, vakantievillas florida

Vakantievilla Florida

Start uw Virtual tour

 

Op zoek naar een ‘vakantievilla Florida’? Er zijn vakantievilla’s in Florida in allerlei soorten en maten. Maar een vakantievilla in Florida die alles heeft? Die zijn dun gezaaid. Bekijk onze luxe villa en zie wat we u te bieden hebben. Een moderne kantoorplek, een comfortabele slaapkamer en luxe keuken: we hebben het allemaal. En wat vindt u van het zwembad? Het is ruim, afgedekt en biedt een schitterend uitzicht!

Meer korting

Beelden zeggen meer dan woorden. Bekijk op deze website alle foto’s of neem meteen een veelzeggende virtuele toer. Vakantievilla’s in Florida duur? In ieder geval niet bij ons. Daarbij komt: hoe langer u in de villa blijft, hoe meer korting u verdient. Boek de vakantie van uw dromen en geniet van zon, zee en het overweldigende natuurschoon. Florida wacht op u!

Er is genoeg te doen in Florida

Als je in je vakantievilla in Florida zit om te bedenken wat je allemaal kunt gaan doen, dan is er een hele waslijst aan opties. Pretparken zijn altijd een leuk gezinsuitje, en Florida is de ideale plek om een leuk pretpark te vinden. Niet alleen Disney is ruimschoots vertegenwoordigd met de diverse parken in Walt Disney World, je vindt hier ook grote pretparken als Universal Studios en SeaWorld. Op zoek naar iets rustiger vermaak? Vanuit vakantievillas in Florida ben je snel op het strand. De staat is voorzien van een groot aantal prachtige, hagelwitte stranden, waar het dankzij het subtropische klimaat van Florida zeer goed toeven is.

Natuurlijk Florida

Ook natuurliefhebbers die een vakantievilla in Florida hebben gehuurd zijn hier aan het goede adres. Zo is daar bijvoorbeeld het grote nationale park Everglades. Bossen worden hier afgewisseld met moerassen. De Everglades zijn het leefgebied van onder andere de Florida panter en de Amerikaanse krokodil. Een andere fascinerende plek is Florida Keys. Dit is een verzameling van 1500 eilanden, die allemaal hun eigen unieke sfeer uitstralen. Sporten kan ook volop in Florida, zoals op een van de vele prachtig aangelegde golfbanen. En na zo'n lekker enerverende dag in Florida is het fijn thuiskomen in vakantievillas in Florida, waar de barbecue en het zwembad al voor u klaarstaan!

 

Contact info: Telefoon nr. 0485.343528 of Mobiel 0643.878089