Golfen in Florida BESCHIKBAARHEID CHECKEN

Vakantiewoning florida, vakantiewoningen florida

Vakantiewoning Florida

Start uw Virtual tour

 

Fraaie vakantiewoning Florida? Er zijn allerlei vakantiewoningen in Florida, maar onze vakantiewoning in Florida is de ultieme vakantieplek. De reden? Om te beginnen heeft u al het comfort wat u nodig heeft om volledig te ontspannen. De vakantiewoning heeft een geweldig zwembad met een fabuleus uitzicht. De keuken, de living, de slaapkamers, alle ruimtes zijn van alle gemakken voorzien!

Bruisend uitgaansleven

Niet alle vakantiewoningen in Florida beschikken over golfsets, fietsen en een garage met plaats voor twee auto’s. Bij ons profiteert u wel van al deze zaken die het leven aangenamer en leuker maken. Florida is een heerlijke vakantieplek. Een bruisend uitgaansleven, weergaloze natuur, u treft het allemaal aan. Meer weten? Lees dan snel verder op de site en vergeet vooral niet de virtuele toer te nemen!

De unieke bezienswaardigheden van Florida

Vanuit onze vakantiewoning in Florida ligt deze unieke staat aan uw voeten. Er is zoveel in Florida te beleven dat u zich hier geen dag zult vervelen. Als u met uw hele gezin de reis naar Amerika heeft gemaakt, dan mag een bezoekje aan Walt Disney World, of een van de vele andere pretparken die u hier terugvindt, natuurlijk niet op de planning ontbreken. Door het heerlijke weer, dat dankzij het subtropische klimaat eigenlijk het hele jaar aanwezig is, is het echt genieten van een van deze pretparken. Maar u kunt er vanuit vakantiewoningen in Florida natuurlijk ook voor kiezen om eens lekker te gaan shoppen. De wereldstad Miami biedt hier uitgebreid gelegenheid toe, net als andere grote steden als Jacksonville, Tampa en Tallahassee.

Actief bezig zijn in Florida

Florida is de Amerikaanse staat bij uitstek om de golfclubs in de achterbak te doen en te genieten van 18 holes op een van de prachtige banen. Met een vakantiewoning in Florida zit u ook in de buurt van een aantal unieke stukjes Amerika. Zoals Cape Canaveral, de thuisbasis van ruimtevaartorganisatie NASA. Ook vindt u in Florida het nationale park Everglades, en de bijzondere eilandengroep Florida Keys. Met andere woorden: genoeg redenen om een vakantie in vakantiewoningen in Florida te overwegen. Met onze eigen fantastische vakantiewoning met stip op nummer een!

 

Contact info: Telefoon nr. 0485.343528 of Mobiel 0643.878089